Transparentní účet: 2601130854 / 2010

Leoš už má vlastní handbike!

Leoš už má vlastní handbike!

Jedním z příběhů, který se odehrál na pozadí našich aktivit v letech 2016 a 2017, je úspěšné pořízení handbiku Leošovi Čapkovi. Leoš se stal naším chráněncem ve čtvrtém ročníku Handy Cyklo Maratonu. V průběhu celého roku 2016 s námi náš nový kamarád z Býště brázdil republiku a zjišťoval, zda je sportování na kole to, co ho bude bavit. Zpočátku jen okukoval aktivity lidí okolo sebe, ale v brzku se sám rozhodl zapojit. S Radkem si vyzkoušel kvadriatlon u přehrady v Jablonci nad Nisou na severu Čech a na sklonku prázdnin se už jako ostřílený mazák vrhnul vstříc nástrahám další tratě na Lipně.

Nenecháme vás dlouho tápat … ano, rozhodnutí bylo jasné, chci vlastní handbike! Leoš s naší pomocí vyplnil množství žádostí, napsal svůj příběh a následovalo kolečko čekání, zda se podaří vysoký finanční obnos na kolo pro handicapovaného shromáždit. A neuvěřitelné se stalo skutečností, během pár měsíců se na zřízeném podúčtu u Kont bariéry potřebný finance opravdu nashromáždily.

Potom již následovala objednávka německého stroje schmicking s koly do terénu, a sice dlouhé čekání na předání objednaného stroje, ale na konci úspěšné. Na podzim roku 2017 Leoš konečně poprvé usedl do krásného zeleného stroje.

Děkujeme všem organizacím i jednotlivcům, kteří se do sbírání peněz na podporu Leošova aktivního života po úraze zapojili. Pomohli jste Leošův život nasměrovat jinam. Leoš dnes promýšlí další účast v nejdelším cyklistickém maratonu napříč Českou republikou, pracuje, zařídil si vlastní bydlení, střídá se se svou bývalou ženou v péči o syna a vyhlíží vstříc novým výzvám svého života!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..