Transparentní účet: 2601130854 / 2010

Martin Souček bojuje za důstojný konec života pro každého

Martin Souček bojuje za důstojný konec života pro každého

Fandíme Martinovi Součkovi a jeho týmu domestici.cz k dosažení cíle, kvalifikovat se extrémní cyklistický závod napříč USA – RAAM 2024. Kvalifikovat se Martin může naplánovanou cestou do Chorvatska a zpět, v délce 2100 km během 4,5 dne. Tedy každý den na kole okolo 500 km! Na trať domestici vyrazili 27. září ve 4:00 ráno, směr Krk v Chorvatsku, a zpět budou v neděli 1.10. v Plzni v Hospici sv. Lazara, kam můžeme Martina a celý jeho tým přijít všichni pozdravit.

A kde fandíme? Online na webu a na instagramovém účtě domestiků!

Martinova účast v extrémním závodě napříč Amerikou není jen o tom splnit si vlastní cyklistický sen a dokázat, že lidské tělo zvládne něco tak náročného. Celá cesta je spojená s cílem zviditelnit význam paliativní péče v České republice. Domestik nebo také jinak „nosič vody“ je v cyklistickém závodním poli ten, kdo se snaží dostat do cíle hvězdu pelotonu v co nejlepším psychickém i fyzickém stavu. Podobně, jako je paliativní péče o tom, aby byl lidský život do poslední vteřiny vlastní existence kvalitní a důstojný ❤️

A pokud vás tenhle hezký příběh zaujme, domestikem se můžete stát i vy samotní. Tady a teď, prostřednictvím sbírky na DARUJME.cz.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..